CORONA MAATREGELEN

Gevolgen corona-maatregelen

De afgelopen tijd is ons leven flink veranderd en zijn de dagelijkse dingen ineens niet meer zo vanzelfsprekend. Momenteel is het bij ons ook schakelen om te kijken hoe wij u het best van dienst kunnen blijven. Uiteraard staat gezondheid en veiligheid hierbij voorop.

Wegens het coronavirus is het niet meer zo vanzelfsprekend bij u langskomen voor het gratis inmeten van raamdecoratie. Wij bieden nog steeds advies aan huis en nemen daarvoor de nodige voorzorgsmaatregelen geadviseerd door het RIVM in acht. 

Twijfelt u dan bieden wij de volgende oplossingen aan om u toch van dienst te zijn.

Digitaal contact
Gelukkig leven we in een wereld waarin we makkelijk met elkaar in contact kunnen komen. Wanneer u gebruik wilt maken van onze gratis inmeet-service, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Videobellen
Tijdens dit gesprek stemmen wij af of u met ons wilt videobellen. U kunt ons dan uw woonsituatie / ramen laten zien. Aan de hand van deze beelden kan onze adviseur u meteen instrueren hoe u moet opmeten. Dan kan het niet misgaan. U noteert de maten en wij gaan voor u aan de slag.

Foto’s per e-mail
Wilt u liever niet videobellen? Dit is geen enkel probleem. U kunt ook foto’s van uw woonsituatie / ramen naar ons e-mailen. Wij bekijken deze foto’s kritisch en reageren per e-mail of telefoon hoe u het beste kunt opmeten. Wanneer wij de maten van u hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag!

Ontvang een stalenboek thuis
Tijdens het gratis inmeten nemen onze specialisten ook altijd een stalenboek mee met al onze beschikbare stoffen en kleuren. Helaas is dit nu ook niet meer mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat voordat u een keuze maakt in kleur en stof, u deze heeft gezien én gevoeld. Daarom is het nu mogelijk om ons stalenboek tijdelijk te bestellen. Wij verzenden deze gratis naar uw thuisadres. Zo kunt u uitgebreid de tijd nemen om uw stoffen en kleuren samen te stellen. Wij verzenden direct een retourlabel mee, zodat u het stalenboek kosteloos kunt retourneren na het maken van uw keuze.

Laat hier uw gegevens achter
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Heeft u meer vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Gratis vrijblijvend advies, inmeten en montage van uw raamdecoratie? Twijfel niet en