GORDIJNEN

Onze collectie bestaat uit overgordijnen, inbetweens en vitrage. Een gordijn creërt sfeer en heeft een verduisterende en isolerende functie. Inbetweens en vitrages worden vooral als decoratie gebruikt en zijn uitstekend voor de akoestiek en aankleding van uw woning. Onze gordijncollectie bestaat uit kleuren en materialen, gemaakt van de mooiste stoffen uit Turkije, maar geconfectioneerd in Nederland. U kunt kiezen uit verschillende plooien, waaronder enkel, dubbel en wave. De gordijnrails wordt door Solombra geproduceerd.

Gordijnrails

Al onze overgordijnen, inbetweens en vitrages zijn perfect te combineren onze eigen kwalitatief hoogwaardige rails. Zo heeft u in één keer alles compleet.

Laat u inspireren

Gordijnen op maat

Gordijn kopen? De collectie van Solombra bestaat uit vitrages, inbetweens en overgordijnen. Zonverduisterende gordijnen passen in ieder interieur en worden op maat gemaakt. Ze zijn perfect te combineren met de kwalitatief hoogwaardige gordijnrails van Solombra.

Gordijnen voor de woonkamer, werkkamer, slaapkamer of badkamer nodig? Of u nu op zoek bent naar een zwart, wit, groen, grijs gordijn of iets anders… Bij Solombra kunt u terecht voor vrijblijvend advies, inmeet-service en productie op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis?

Werkwijze naar de perfecte raambekleding

1

Vrijblijvend advies aan huis
Onze adviseur komt langs op een moment dat het u uitkomt.

2

GRATIS inmeet-service!
Laat onze experts uw ramen inmeten en voorkom problemen.

3

Productie op maat
Uw gekozen raamdecoratie produceren wij geheel op maat.

4

GRATIS installatie-service
Onze experts komen gratis uw raamdecoratie installeren. Makkelijk en snel!