RAAMDECORATIE INSPIRATIE

Als u op zoek bent naar nieuwe raambekleding is de keuze reuze. Of u nu voor trendy of klassiek gaat, bij Solombra Raamdecoratie kunt u terecht voor de mooiste kwalitatief hoogstaande raamdecoratie op maat voor elke ruimte en elk interieur. Welke raambekleding u ook kiest, bij ons kunt u altijd rekenen op deskundig advies en eersteklas persoonlijke service. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u inspireren door ons veelzijdige assortiment!  

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis?

Werkwijze naar de perfecte raambekleding

1

Vrijblijvend advies aan huis
Onze adviseur komt langs op een moment dat het u uitkomt.

2

GRATIS inmeet-service!
Laat onze experts uw ramen inmeten en voorkom problemen.

3

Productie op maat
Uw gekozen raamdecoratie produceren wij geheel op maat.

4

GRATIS installatie-service
Onze experts komen gratis uw raamdecoratie installeren. Makkelijk en snel!

Bent u op zoek naar raamdecoratie inspiratie voor de woonkamer? Welke raambekleding het meest geschikt is, is afhankelijk van een aantal factoren. Natuurlijk speelt de stijl van uw interieur een grote rol. Zo passen aluminium jaloezieën perfect bij een moderne, industriële look en zijn houten jaloezieën perfect als u uw woonkamer een warme, gezellige uitstraling wilt geven. 

Wanneer u op zoek bent naar raamdecoratie ideeën voor de woonkamer is het ook belangrijk om rekening te houden met uw privacybehoefte. Woont u bijvoorbeeld aan een drukke straat en bent u op zoek naar elegante raamdecoratie die privacy maar ook voldoende daglicht biedt? Dan zijn onze op maat gemaakte plisségordijnen wellicht iets voor u. Met de Top Down (Bottom Up) optie kunt u het gordijn op elk moment van de dag in elke gewenste stand vast zetten.

Naast jaloezieën en plisségordijnen vindt u in het assortiment van Solombra ook maatwerk gordijnen gemaakt van onze eigen collectie luxe stoffen en prachtige duurzame stoffen die volledig gemaakt zijn van gerecycled materiaal. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor duo rolgordijnen die het praktische aspect van horizontale jaloezieën combineren met de warmte van stoffen gordijnen.

Al onze raambekleding is verkrijgbaar in diverse trendy en klassieke uitvoeringen en wordt altijd 100% op maat gemaakt en gratis gemonteerd. Heeft u behoefte aan deskundig advies op het vlak van raambekleding, woonkamer inspiratie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Vul dan ons online formulier in en een adviseur van Solombra zal contact met u opnemen om geheel vrijblijvend een afspraak te maken.

Bent u op zoek naar raamdecoratie ideeën voor de slaapkamer, dan heeft u bij ons de keuze uit een breed scala verduisterende op maat gemaakte raambekleding. Wilt u graag eenvoudige en voordelige verduisterende raambekleding in uw slaapkamer dan vindt u in ons aanbod een groot assortiment verduisterende rolgordijnen in diverse klassieke en trendy kleuren en uitvoeringen. 

Ook onze verduisterende gordijnen zorgen ervoor dat jouw slaapkamer goed donker blijft en u kunt genieten van een ongestoorde nachtrust. In onze eigen collectie luxe stoffen vindt u verduisterend gordijnstof in de meest prachtige kleuren en prints. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor duurzame gordijnen die gemaakt zijn van 100% gerecycled materiaal. 

Wilt u ‘s nachts kunnen slapen in een verduisterde slaapkamer maar overdag ook genoeg daglicht en privacy? Dan zijn verduisterende plisségordijnen op maat voor u de ideale raamdecoratie voor de slaapkamer. Met de Top Down (Bottom Up) optie kunt u het gordijn op elk moment van de dag in elke gewenste stand vastzetten.  U kunt ervoor kiezen om een verduisterend plisségordijn alleen te gebruiken of het te combineren met gordijnen voor een extra sfeervol effect. 

Bent u op zoek naar raamdecoratie ideeën en inspiratie voor de slaapkamer en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Onze experts komen geheel vrijblijvend bij u langs om u te voorzien van persoonlijk en deskundig advies. Vul ons online formulier in en wij nemen contact met u op!

Ook voor op maat gemaakte vochtbestendige raamdecoratie voor de badkamer bent u bij Solombra aan het juiste adres. Onze “faux wood” jaloezieën van PVC zijn niet van echt te onderscheiden en in tegenstelling tot echte houten jaloezieën zijn ze waterbestendig en trekken ze niet krom wanneer ze als raamdecoratie in de badkamer gebruikt worden. 

U zou het misschien niet verwachten als u op zoek bent naar raamdecoratie inspiratie voor uw badkamer, maar ook onze plisségordijnen zijn gemaakt van vochtbestendige stoffen en dus uitermate geschikt als raambekleding in  de badkamer. Door de Top Down (Bottom Up) optie kunt plisségordijnen in de door u gewenste stand zetten wat zorgt voor optimale privacy terwijl u nog voldoende daglicht in de badkamer krijgt. 

Onze waterafstotende rolgordijnen passen door hun groot scala aan kleuren en uitvoeringen bij vrijwel elke badkamer. Ze zijn eenvoudig in het gebruik en zorgen voor de nodige privacy. De vochtbestendige rolgordijnen van Solombra worden net als onze andere badkamer raamdecoratie altijd op maat gemaakt en gratis bij u thuis gemonteerd.  

Bent u op zoek naar raamdecoratie ideeën voor de badkamer? De deskundige adviseurs van Solombra komen geheel gratis en vrijblijvend bij u langs voor persoonlijk advies. Maak snel een afspraak

Slimme raamdecoratie ideeën in uw werkkamer kunnen een groot verschil maken. De juiste raambekleding zorgt er namelijk voor dat u altijd goed zicht op uw monitor hebt en in alle privacy ongestoord kunt werken. Zo zorgen onze rolgordijnen gemaakt van screenstof ervoor dat u tijdens het werken altijd prettig diffuus licht en goed zicht op uw scherm heeft, zonder dat u een opgesloten gevoel krijgt of het contact met de buitenwereld verliest. In ons assortiment vindt u een grote collectie screenstoffen die speciaal ontwikkeld zijn om te gebruiken als raamdecoratie in de werkkamer of op kantoor. De screenstoffen voor rolgordijnen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren waardoor u uw home office altijd de uitstraling kunt geven die u wilt.

Ook in de werkkamer zijn plisségordijnen door hun Top Down (Bottom Up) optie perfect als raambekleding. Deze gordijnen kunt u op elk moment van de dag in elke gewenste stand vastzetten zodat u nooit meer last heeft van vervelende directe zon op uw beeldscherm. Ook houten of aluminium jaloezieën zijn zeer geschikt als raamdecoratie voor uw kantoor omdat u hiermee zelf de lichtinval kunt regelen.

Wij komen geheel vrijblijvend en gratis bij u langs voor persoonlijk advies!

Bent u op zoek naar raamdecoratie inspiratie voor de woonkamer of slaapkamer, raambekleding ideeën voor badkamer en kantoor en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? De deskundige adviseurs van Solombra komen geheel gratis en vrijblijvend bij u langs voor persoonlijk advies.Onze experts meten uw ramen in en kijken hoe deze zich openen en hoe de lichtinval is. We willen immers niet dat u na aanschaf van onze raambekleding voor onaangename verrassingen komt te staan. Heeft u samen met onze adviseur een keuze gemaakt? Dan gaan wij aan de slag om de door u gekozen raambekleding geheel op maat te maken. Vervolgens komen onze experts deze gratis bij u thuis monteren op een moment dat het u uitkomt. Kan het nog eenvoudiger?

Een afspraak maken

Wilt u graag perfecte, luxe raambekleding waar u jarenlang plezier van heeft? Vul dan ons online formulier in en een adviseur van Solombra zal contact met u opnemen om een afspraak te maken voor vrijblijvend, eerlijk advies aan huis en onze gratis inmeetservice. 

Contact

Heeft u vragen over ons assortiment raamdecoratie voor de woonkamer, onze diensten of wilt u graag telefonisch een afspraak maken met één van onze adviseurs? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken op 0348 – 741 776

Gratis vrijblijvend advies, inmeten en montage van uw raamdecoratie? Twijfel niet en