Gratis vrijblijvend advies, inmeten en montage? Twijfel niet en

Raam- en deurhorren

Vliegen, muggen en andere insecten wilt u liever niet in huis hebben. Daarom biedt Solombra volledig op maat gemaakte raamhorren en deurhorren aan, ook voor kunststof kozijnen en draai- en/of kiepramen. Wanneer u kiest voor Solombra bent u altijd verzekerd van perfecte kwaliteit en de beste persoonlijke service. Wij maken onze horren op maat voor u en komen deze gratis monteren.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Maak dan direct een afspraak met één van onze vakmensen en wij komen geheel vrijblijvend bij u langs!

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis?

Werkwijze naar de perfecte raambekleding

1

Vrijblijvend advies aan huis
Onze adviseur komt langs op een moment dat het u uitkomt.

2

GRATIS inmeet-service!
Laat onze experts uw ramen inmeten en voorkom problemen.

3

Productie op maat
Uw gekozen raamdecoratie produceren wij geheel op maat.

4

GRATIS installatie-service
Onze experts komen gratis uw raamdecoratie installeren. Makkelijk en snel!

Deurhorren op maat

Hordeuren zijn dé oplossing als u op warmere dagen wilt genieten van voldoende frisse lucht zonder vliegen, muggen en andere vervelende insecten in huis. Bij Solombra kunt u terecht voor deurhorren op maat in diverse soorten en maten. Welke deurhor voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van de soort deur en uw eigen voorkeur. Onze adviseurs zullen samen met u tot een passende oplossing komen voor uw situatie.

Raamhorren op maat

Ook voor uw ramen zijn horren verkrijgbaar die ervoor zorgen dat u uw ramen open kunt zetten zonder last te hebben van insecten. Uiteraard worden ook al onze raamhorren op maat gemaakt voor u en kunt u bij ons altijd terecht voor de perfecte hor voor uw raam. Of u nu een “normaal” raam, een draaikiepraam of een dakraam heeft, voor elk raam vindt u bij Solombra een hor op maat. Heeft u kunstof kozijnen en bent u op zoek naar een raamhor die zonder te schroeven bevestigd kan worden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze speciale op maat gemaakte inzethorren kunnen gemakkelijk in het raam worden gezet en even gemakkelijk weer verwijderd worden. 

Profielen voor onze raamhorren en deurhorren op maat zijn verkrijgbaar in alle gewenste RAL kleuren.

Verschillende soorten gaas voor horren op maat

Een belangrijk onderdeel van onze raam- en deurhorren op maat zijn de verschillende soorten gaas die we gebruiken, waaronder TTA gaas, Petscreen en pollengaas.

TTA gaas is een fijnmazig gaas dat perfect is voor het weren van insecten. Het is sterk en duurzaam en gaat lang mee. Petscreen is een gaas dat speciaal is ontworpen voor huishoudens met huisdieren. Het is extra sterk en kan niet gemakkelijk worden beschadigd door bijvoorbeeld kattenklauwen. Pollengaas is een gaas dat speciaal is ontworpen om pollen tegen te houden. Het is ideaal voor mensen met allergieën en hooikoorts.

Wij komen geheel vrijblijvend en gratis bij u langs voor persoonlijk advies!

Bent u geïnteresseerd in onze horren op maat? Onze deskundige vaklui komen geheel gratis en vrijblijvend bij u langs voor persoonlijk advies. Onze experts meten uw ramen of deuren in en kijken hoe deze zich openen. We willen immers niet dat u na aanschaf van een raam- of deurhor op maat voor onaangename verrassingen komt te staan! Heeft u een keuze gemaakt uit ons ruime assortiment deurhorren en raamhorren op maat? Dan gaan wij aan de slag om de door u gekozen horren op maat te maken waarna onze experts deze gratis bij u thuis komen monteren op een moment dat het u uitkomt. Kan het nog eenvoudiger?!

Een afspraak maken voor horren op maat

Wilt u graag kwalitatief hoogstaande, luxe op maat gemaakte raamhorren of deurhorren waar u jarenlang plezier van heeft? Vul dan ons online formulier in en een adviseur van Solombra zal contact met u opnemen om een afspraak te maken voor vrijblijvend, eerlijk advies aan huis en onze gratis inmeetservice. 

Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten of wilt u graag telefonisch een afspraak maken met één van onze adviseurs? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken op 0348 – 741 776

Gratis vrijblijvend advies, inmeten en montage van uw raamdecoratie? Twijfel niet en