Raamdecoratie slaapkamer

Op zoek naar verduisterende raamdecoratie voor uw slaapkamer? U bent bij Solombra aan het juiste adres voor op maat gemaakte raambekleding van de beste kwaliteit. Of u nu voor verduisterende gordijnen, rolgordijnen of plisségordijnen gaat: wij komen deze altijd geheel gratis bij u thuis inmeten en monteren.

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met het op maat maken en plaatsen van raamdecoratie en voorzien u te allen tijde van deskundig advies. Bij Solombra kunt u rekenen op eersteklas persoonlijke service! 

Bent u op zoek naar effectieve en voordelige raamdecoratie voor de slaapkamer? Dan zijn onze verduisterende rolgordijnen op maat een uitstekende keuze. Wij hebben in ons assortiment rolgordijnen in verduisterende stof in een breed scala klassieke en trendy kleuren. Wat uw interieurstijl en smaak ook is, bij Solombra vindt u altijd een verduisterend rolgordijn dat bij u past.

Wij komen uw ramen geheel gratis inmeten en maken onze verduisterende rolgordijnen op maat voor u. Zodra de rolgordijnen op maat gemaakt zijn, maken wij een afspraak met u en komen wij deze gratis bij u thuis monteren. 

Ook onze verduisterende gordijnen zorgen ervoor dat jouw slaapkamer goed donker blijft en u kunt genieten van een ongestoorde nachtrust. In onze eigen collectie luxe stoffen vindt u verduisterend gordijn stof in de meest prachtige kleuren. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor duurzame gordijnen van Vadain. De gordijnstof van dit Nederlandse merk is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. 

Grenst uw slaapkamer aan een (drukke) straat en wilt u overdag daglicht en privacy en ‘s nachts kunnen slapen in een heerlijk donkere kamer? Met een combinatie van semi-transparante plisségordijnen en verduisterende gordijnen kunt u op elk moment van de dag zelf de mate van inkijk en de lichtinval regelen. 

Uiteraard worden onze verduisterende gordijnen op maat gemaakt voor u en geheel gratis bij u thuis ingemeten en gemonteerd. Wij leveren ook op maat gemaakte gordijnrails en roedes.

Wilt u ‘s nachts kunnen slapen in een verduisterde slaapkamer maar overdag ook genoeg daglicht en privacy? Dan zijn verduisterende plisségordijnen op maat voor u de ideale raamdecoratie voor de slaapkamer. Met de Top Down (Bottom Up) optie kunt u het gordijn op elk moment van de dag in elke gewenste stand vastzetten.  Een ander voordeel van verduisterende plisségordijnen, is dat ze door hun honingraatstructuur isolerend werken. Hierdoor blijft uw slaapkamer in de zomer een stuk minder warm en in de winter comfortabel warm.

U kunt ervoor kiezen om een verduisterend plisségordijn alleen te gebruiken of het te combineren met gordijnen voor een extra sfeervol effect. Net als onze andere raamdecoratie voor de slaapkamer worden onze verduisterende plisségordijnen altijd 100% op maat gemaakt en gratis gemonteerd. Heeft u kunststof kozijnen? Geen zorgen, door middel van onze unieke plaksteuntjes kunnen wij plisségordijnen ook perfect op kunstof kozijnen monteren.

Jaloezieën en duo rolgordijnen voor uw slaapkamer

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om jaloezieën of duo rolgordijnen als raamdecoratie in de slaapkamer te gebruiken maar het is dan wel belangrijk er rekening mee te houden dat jaloezieën of duo rolgordijnen niet verduisterend zijn. U kunt de lichtinval weliswaar zelf regelen maar helemaal donker zal deze raamdecoratie uw slaapkamer nooit maken. Of duo rolgordijnen of jaloezieën geschikt zijn voor u, hangt dus volledig af van uw behoeftes en de positie van de ramen. Tijdens een gratis en geheel vrijblijvend bezoek van één van onze experts, zal deze samen met u kijken welke raamdecoratie voor uw slaapkamer het meest geschikt is.  

Wij komen geheel vrijblijvend en gratis bij u langs voor persoonlijk advies!

Bent u op zoek naar nieuwe verduisterende raamdecoratie en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? De deskundige adviseurs van Solombra komen geheel gratis en vrijblijvend bij u langs voor persoonlijk advies.Onze experts meten uw ramen in en kijken hoe deze zich openen en hoe de lichtinval is. We willen immers niet dat u na aanschaf van onze raambekleding voor onaangename verrassingen komt te staan. Heeft u samen met onze adviseur een keuze gemaakt? Dan gaan wij aan de slag om de door u gekozen raambekleding geheel op maat te maken. Vervolgens komen onze experts deze gratis bij u thuis monteren op een moment dat het u uitkomt. Kan het nog eenvoudiger?

Een afspraak maken

Wilt u graag perfecte, luxe verduisterende raambekleding waar u jarenlang plezier van heeft? Vul dan ons online formulier in en een adviseur van Solombra zal contact met u opnemen om een afspraak te maken voor vrijblijvend, eerlijk advies aan huis en onze gratis inmeetservice. 

Contact

Heeft u vragen over ons assortiment raamdecoratie voor de slaapkamer, onze diensten of wilt u graag telefonisch een afspraak maken met één van onze adviseurs? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken op 0348 – 741 776

Gratis vrijblijvend advies, inmeten en montage van uw raamdecoratie? Twijfel niet en