Gratis vrijblijvend advies, inmeten en montage? Twijfel niet en

Raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe raamdecoratie voor kunststof kozijnen, kunt u voor een uitdaging komen te staan. Aangezien gaatjes in kunststof moeilijk te herstellen zijn, wilt u hier namelijk het liefst niet in boren. Daarom hebben wij van Solombra een manier ontwikkeld waarmee onze raamdecoratie op een kunststof kozijn geplaatst kan worden zonder dit te beschadigen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan direct geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze deskundige medewerkers en wij komen bij u thuis langs voor persoonlijk advies! 

We zien steeds meer kozijnen die gemaakt zijn van aluminium of kunststof. Het is zonde om hierin te boren, want gaatjes in een aluminium of kunststof kozijn zijn over het algemeen niet of nauwelijks te herstellen. Omdat wij ook onze klanten met aluminium en kunststof kozijnen hoogwaardige raamdecoratie in willen kunnen bieden, hebben wij van Solombra ons gespecialiseerd in montage zonder boren. 

De 25 mm jaloezieën, rolgordijnen en plisségordijnen van Solombra worden altijd op maat gemaakt en zijn ideaal om met speciaal hiervoor ontwikkelde plakstrips op het kozijn te plaatsen. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en hebben tal van oplossingen om uw raamdecoratie in of op uw raam te plaatsen zonder te boren.

Plisségordijnen staan bekend om hun luxe, elegante uitstraling. Ze zijn naast erg mooi, ook heel praktisch omdat ze zeer efficiënt zijn tegen inkijk zonder dat u daarbij al te veel daglicht verliest. Met de Top Down (Bottom Up) optie kunt u het gordijn op elk moment van de dag in elke gewenste stand vast zetten. Door de honingraatstructuur van de stoffen werken plisségordijnen isolerend. In de zomer zorgen ze ervoor de warmte buiten blijft, terwijl ze in de winter juist de kou buiten houden.

Onze op maat gemaakte plisségordijnen voor kunststof kozijnen worden zonder boren gemonteerd door middel van plakstrips op kozijn. Dit maakt onze raambekleding ook bijzonder geschikt om op draai-kiepramen te bevestigen. 

Het mooie van onze aluminium jaloezieën is dat ze, net als onze plisségordijnen en rolgordijnen, praktisch en onderhoudsvrij zijn. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan klassieke en trendy kleuren waardoor u altijd de jaloezieën vindt die passen bij uw stijl en interieur. Het materiaal is lichtgewicht en UV-bestendig en geschikt voor vrijwel elke ruimte in huis.

In ons aanbod vindt u aluminium jaloezieën van 25, 35 en 50 mm met een maximale breedte van 4 meter. Al onze raamdecoratie wordt op maat gemaakt dus u bent altijd verzekerd van een perfect passend resultaat. Bij een draai kiepraam worden de aluminium jaloeziën geplakt en uitgevoerd met zijgeleiding zodat de jaloezieën ook op de kiepstand mooi langs het kozijn blijft hangen en niet klappert.

Lichtdoorlatend of verduisterend; onze rolgordijnen zijn verkrijgbaar in een groot scala aan kleuren en uitvoeringen en geschikt voor elke ruimte in huis. Ze zijn functioneel, eenvoudig in gebruik en zorgen voor de nodige privacy. De rolgordijnen in het assortiment van Solombra kunnen gemonteerd worden zonder te boren en zijn dus geschikt voor aluminium en kunststof kozijnen. 

Net als onze andere raamdecoratie worden alle rolgordijnen 100% op maat gemaakt en geheel gratis bij u thuis gemonteerd door onze deskundige vakmensen.

Wij komen geheel vrijblijvend en gratis bij u langs voor persoonlijk advies!

Bent u op zoek naar nieuwe, op maat gemaakte raamdecoratie voor uw kunststof kozijnen? Onze deskundige adviseurs komen geheel gratis en vrijblijvend bij u langs voor persoonlijk advies.Onze experts meten uw ramen in, kijken hoe deze zich openen en hoe de lichtinval is. We willen immers niet dat u na aanschaf van onze raambekleding voor onaangename verrassingen komt te staan. Heeft u een keuze gemaakt? Dan gaan wij aan de slag om de door u gekozen raambekleding geheel op maat te maken. Vervolgens komen onze experts deze geheel gratis bij u thuis monteren op een moment dat het u uitkomt. Kan het nog eenvoudiger?!

Een afspraak maken

Wilt u graag op maat gemaakte raamdecoratie zonder boren waar u jarenlang plezier van heeft? Vul dan ons online formulier in en een adviseur van Solombra zal contact met u opnemen om een afspraak te maken voor vrijblijvend, eerlijk advies aan huis en onze gratis inmeetservice. 

Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten of wilt u graag telefonisch een afspraak maken met één van onze adviseurs? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken op 0348 – 741 776. 

Gratis vrijblijvend advies, inmeten en montage van uw raamdecoratie? Twijfel niet en