Raamdecoratie werkkamer

Nu thuiswerken steeds normaler is, is een slim ingerichte thuiswerkplek belangrijker dan ooit. Goede raamdecoratie voor de werkkamer is hierbij een must. De juiste raambekleding zorgt er namelijk voor dat u altijd goed zicht op uw monitor hebt en in alle privacy ongestoord kunt werken. Bent u op zoek naar geschikte raamdecoratie voor uw thuiswerkplek? Dan bent u bij Solombra aan het juiste adres.

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met het op maat maken en monteren van raamdecoratie en komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw ramen op te meten en u van deskundig advies te voorzien. Bij Solombra kunt u altijd rekenen op eersteklas persoonlijke service en de beste kwaliteit!

Onze rolgordijnen gemaakt van screenstof zorgen ervoor dat u tijdens het werken altijd prettig diffuus licht en goed zicht op uw scherm heeft, zonder dat u een opgesloten gevoel krijgt of het contact met de buitenwereld verliest. In ons assortiment vindt u een grote collectie screenstoffen die speciaal ontwikkeld zijn om te gebruiken als raamdecoratie in de werkkamer of op kantoor. De screenstoffen voor rolgordijnen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren waardoor u uw home office altijd de uitstraling kunt geven die u wilt. 

Wij komen uw ramen geheel gratis inmeten en maken al onze rolgordijnen op maat voor u waarna wij deze gratis monteren bij u thuis.

Wilt u geen inkijk en afleiding maar wel genoeg daglicht? Dan zijn plisségordijnen voor u ideaal als raamdecoratie in de werkkamer. De Top Down (Bottom Up) optie zorgt ervoor dat u het gordijn op elk moment van de dag in elke gewenste stand vast kunt zetten. Zo heeft u dus nooit meer last van vervelende directe zon op uw beeldscherm. Plisségordijnen hebben een honingraatstructuur waardoor ze isolerend werken. Zo blijft het in de zomer dus een stuk koeler in uw home office en wordt het er in de winter niet te koud. 

De plisségordijnen van Solombra geven uw kantoor een warme, elegante en luxueuze uitstraling en worden net als onze andere raamdecoratie voor de werkkamer geheel op maat gemaakt en gratis geplaatst. Door middel van onze unieke plaksteuntjes kunnen wij plisségordijnen ook perfect op kunstof kozijnen monteren. 

Horizontale jaloezieën zijn zeer geschikt als raamdecoratie voor uw werkkamer omdat u hiermee zelf bepaalt hoeveel licht er binnenvalt. Zo heeft u nooit last van directe zon op uw monitor en heeft u altijd goed zicht op uw scherm. Jaloezieën zorgen er daarnaast ook voor dat u geen last heeft van inkijk en tijdens het werk niet afgeleid wordt door dingen die buiten gebeuren. 

Wilt u uw thuiskantoor graag een warme, gezellige uitstraling geven? Met de keuze uit lindehout, bamboe en abachi in meer dan 100 verschillende kleuren met of zonder houtnerf, vindt u bij Solombra altijd op maat gemaakte houten jaloezieën die passen bij de stijl van uw werkkamer.  

Onze houten jaloezieën worden altijd op maat gemaakt en zijn tot 3,6 meter breed verkrijgbaar in 35, 50 en 65 mm. 

Houdt u meer van een zakelijke, industriële look? Ook met onze aluminium jaloezieën op maat kunt u zelf de gewenste lichtinval instellen. Aluminium jaloezieën zijn zeer praktisch omdat ze lichtgewicht en UV-bestendig zijn. In het assortiment van Solombra vindt u op maat gemaakte jaloezieën van aluminium in diverse trendy kleuren. Naast de “standaard” afwerking kunt u ook kiezen voor een luxe afwerking met een ladderband en houten koof.

De aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in 25, 35 en 50 mm met een maximale breedte van 4 meter. Al onze werkkamer raamdecoratie wordt gratis bij u thuis ingemeten en op maat gemaakt, dus ook bij onze jaloezieën bent u verzekerd van een perfect en professioneel resultaat. 

Wilt u het effect van horizontale jaloezieën maar de gezelligheid van stoffen gordijnen? Onze duo rolgordijnen bestaan uit transparante en dichte banen stof die over elkaar heen schuiven, wat ervoor zorgt dat u eenvoudig de lichtinval kunt bepalen en altijd zeer aangenaam, zacht licht heeft. Dit maakt duo rolgordijnen zeer geschikt als raamdecoratie in de werkkamer. 

Wanneer u kiest voor op maat gemaakte duo rolgordijnen in uw kantoor, heeft u de keuze uit een zeer uitgebreide collectie van stoffen. Uiteraard helpen onze adviseurs u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw werkkamer. 

Wij komen geheel vrijblijvend en gratis bij u langs voor persoonlijk advies!

Bent u op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor de woonkamer en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? De deskundige adviseurs van Solombra komen geheel gratis en vrijblijvend bij u langs voor persoonlijk advies.Onze experts meten uw ramen in en kijken hoe deze zich openen en hoe de lichtinval is. We willen immers niet dat u na aanschaf van onze raambekleding voor onaangename verrassingen komt te staan. Heeft u samen met onze adviseur een keuze gemaakt? Dan gaan wij aan de slag om de door u gekozen raambekleding geheel op maat te maken. Vervolgens komen onze experts deze gratis bij u thuis monteren op een moment dat het u uitkomt. Kan het nog eenvoudiger?

Een afspraak maken

Wilt u graag perfecte, luxe raambekleding waar u jarenlang plezier van heeft? Vul dan ons online formulier in en een adviseur van Solombra zal contact met u opnemen om een afspraak te maken voor vrijblijvend, eerlijk advies aan huis en onze gratis inmeetservice. 

Contact

Heeft u vragen over ons assortiment raamdecoratie voor de woonkamer, onze diensten of wilt u graag telefonisch een afspraak maken met één van onze adviseurs? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken op 0348 – 741 776

Gratis vrijblijvend advies, inmeten en montage van uw raamdecoratie? Twijfel niet en