Gratis vrijblijvend advies, inmeten en montage? Twijfel niet en

Raamdecoratie zonder boren

We zien steeds meer kozijnen die gemaakt zijn van aluminium of kunststof. Het is zonde om hierin te boren! Solombra is gespecialiseerd in montage zonder boren.

De 25 mm jaloezieën, rolgordijnen en plisségordijnen zijn ideaal om tussen de glaslatten te plaatsen of met speciale steuntjes op het raam te plakken. Wij hebben tal van oplossingen om uw raamdecoratie in of op het raam te plaatsen zonder te boren.

Vraag uw adviseur om een demonstratie!

Op zoek naar raamdecoratie zonder boren?

Veel nieuwbouwwoningen of gerenoveerde woningen hebben tegenwoordig kunststof of aluminium kozijnen. Mooi, onderhoudsvriendelijk… aluminium of kunststof kozijnen hebben een hoop voordelen maar wanneer u uw ramen wilt bekleden, komt u vaak voor een uitdaging te staan. Gaatjes in kunststof of aluminium zijn namelijk moeilijk te herstellen dus het liefst wilt u niet in de kozijn boren.

Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende soorten raambekleding beschikbaar die u zonder te boren op het raam kunt monteren. In het ruime assortiment raamdecoratie zonder boren van Solombra vindt u tal van oplossingen voor het plaatsen van raambekleding op aluminium of kunststof kozijnen zoals jaloezieën, rolgordijnen en plisségordijnen. Welke raamdecoratie voor u het meest geschikt is, hangt natuurlijk helemaal af van uw persoonlijke smaak en wensen!

Plisségordijnen hebben niet alleen een zeer elegante en luxueuze uitstraling maar zijn ook zeer efficiënt tegen inkijk zonder dat u hierbij al te veel daglicht verliest dus het is geen wonder dat deze vorm van raamdecoratie tegenwoordig erg populair is. Bij plisségordijnen zonder boren kunt u zowel de boven- als de onderkant van uw plisségordijn verschuiven, wat zeer handig is wanneer u bijvoorbeeld aan een drukke straat woont en uw privacy wilt bewaren. Solombra heeft een ruim assortiment op maat gemaakte plisségordijnen in verschillende kleuren. We bieden zowel verduisterende als semi-transparante plisségordijnen aan. 

De 25 mm aluminium jaloezieën zonder boren van Solombra geven uw interieur een eigentijdse en strakke uitstraling en passen dus perfect in een modern interieur. Onze aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren waardoor u altijd jaloezieën kunt vinden die overeenkomen met uw smaak en interieur. Alle aluminium jaloezieën worden bij ons op maat gemaakt dus of u nu op zoek bent naar raambekleding voor uw badkamer of woonkamer, bij Solombra zit u altijd goed.

Hoe de aluminium jaloezieen zonder boren gemonteerd worden, is afhankelijk van het type raam. Bij een draai kiepraam kunt u gaan voor universele klemsteunen. Deze worden geklemd om het draaiende deel van het aluminium of kunststof kozijn. Wilt u uw jaloezieën zowel boven als onder wilt bevestigen, is het ook mogelijk om klemsteunen te kiezen die aan de onderzijde van het kozijn bevestigd worden.

Gratis vrijblijvend advies, inmeten en montage van uw raamdecoratie? Twijfel niet en