VERDUISTERENDE GORDIJNEN

Wilt u kunnen genieten van een ongestoorde nachtrust? Ook voor op maat gemaakte verduisterende gordijnen van de beste kwaliteit bent u bij Solombra aan het juiste adres. Of u nu voor verduisterende gordijnen, rolgordijnen of plisségordijnen gaat: wij komen deze altijd geheel gratis bij u thuis inmeten en monteren. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met het op maat maken en plaatsen van raamdecoratie en voorzien u te allen tijden van deskundig advies en eersteklas persoonlijke service! 

Gordijnrails

Al onze overgordijnen, inbetweens en vitrages zijn perfect te combineren onze eigen kwalitatief hoogwaardige rails. Zo heeft u in één keer alles compleet.

Laat u inspireren

Gordijnen op maat

Gordijn kopen? De collectie van Solombra bestaat uit vitrages, inbetweens en overgordijnen. Zonverduisterende gordijnen passen in ieder interieur en worden op maat gemaakt. Ze zijn perfect te combineren met de kwalitatief hoogwaardige gordijnrails van Solombra.

Gordijnen voor de woonkamer, werkkamer, slaapkamer of badkamer nodig? Of u nu op zoek bent naar een zwart, wit, groen, grijs gordijn of iets anders… Bij Solombra kunt u terecht voor vrijblijvend advies, inmeet-service en productie op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis?

Werkwijze naar de perfecte raambekleding

1

Vrijblijvend advies aan huis
Onze adviseur komt langs op een moment dat het u uitkomt.

2

GRATIS inmeet-service!
Laat onze experts uw ramen inmeten en voorkom problemen.

3

Productie op maat
Uw gekozen raamdecoratie produceren wij geheel op maat.

4

GRATIS installatie-service
Onze experts komen gratis uw raamdecoratie installeren. Makkelijk en snel!

Waarom verduisterende gordijnen kopen?

De meeste mensen slapen het best in een donkere kamer. Voor uw slaapkamer of logeerkamer valt de keuze dan ook vaak op verduisterende gordijnen zodat u of uw gasten geen last hebben van de opkomende zon of straatverlichting. Verduisterende gordijnen zijn gemaakt van een speciale stof die geen licht doorlaat, deze stof hoeft in tegenstelling tot wat veel mensen denken niet donker te zijn. In het assortiment van Solombra vindt u dan ook verduisterende gordijnen in zeer veel verschillende kleuren en uitvoeringen. Om ervoor te zorgen dat de gordijnen perfect aansluiten en uw kamer dus goed donker blijft, wordt alle verduisterende raamdecoratie bij Solombra altijd geheel op maat gemaakt en gratis bij u thuis gemonteerd.  

Verduisterende gordijnen op maat

Ook onze verduisterende gordijnen zorgen ervoor dat uw logeer- of slaapkamer goed donker blijft en u kunt genieten van een ongestoorde nachtrust. In onze eigen collectie luxe stoffen vindt u verduisterend gordijnstof in de meest prachtige kleuren en prints. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor duurzame gordijnen gemaakt van 100% gerecycled materiaal. 

Wanneer uw kamer aan een (drukke) straat grenst en u overdag genoeg daglicht en privacy wilt en ‘s nachts wilt kunnen slapen in een heerlijk donkere kamer? Met een combinatie van semi-transparante plisségordijnen en verduisterende gordijnen kunt u op elk moment van de dag zelf de mate van inkijk en de lichtinval regelen. 

Uiteraard worden onze verduisterende gordijnen op maat gemaakt voor u en geheel gratis bij u thuis ingemeten en gemonteerd. Wij leveren ook op maat gemaakte gordijnrails en roedes.

Verduisterende plisségordijnen

Wilt u ‘s nachts kunnen slapen in een verduisterde slaapkamer maar overdag ook genoeg daglicht en privacy? Dan zijn op maat gemaakt verduisterende plisségordijnen voor u ideaal. Met de Top Down (Bottom Up) optie kunt u het gordijn op elk moment van de dag in elke gewenste stand vastzetten.  Een bijkomend voordeel van verduisterende plisségordijnen is dat ze door hun honingraatstructuur isolerend werken. Hierdoor blijft uw slaapkamer in de zomer lekker koel en in de winter comfortabel warm.

U kunt ervoor kiezen om een verduisterend plisségordijn alleen te gebruiken of het te combineren met (verduisterende) gordijnen voor een extra sfeervol effect. Net als onze andere raamdecoratie voor de slaapkamer worden onze verduisterende plisségordijnen altijd 100% op maat gemaakt en gratis gemonteerd. Heeft u kunststof kozijnen? Geen zorgen, door middel van onze unieke plaksteuntjes kunnen wij plisségordijnen ook perfect op kunstof kozijnen monteren.

Verduisterende rolgordijnen

Bent u op zoek naar effectieve en voordelige verduisterende gordijnen voor de slaapkamer? Dan zijn onze verduisterende rolgordijnen op maat een uitstekende keuze. Wij hebben in ons assortiment rolgordijnen in verduisterende stof in een breed scala klassieke en trendy kleuren. Wat uw interieurstijl en smaak dus ook is, bij Solombra vindt u altijd een verduisterend rolgordijn dat bij u past.

Wij komen uw ramen geheel gratis inmeten en maken onze verduisterende rolgordijnen op maat voor u. Zodra de rolgordijnen op maat zijn, maken wij een afspraak met u en komen wij deze gratis bij u thuis monteren.

Wij komen geheel vrijblijvend en gratis bij u langs voor persoonlijk advies!

Bent u op zoek naar nieuwe verduisterende gordijnen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? De deskundige adviseurs van Solombra komen geheel gratis en vrijblijvend bij u langs voor persoonlijk advies.Onze experts meten uw ramen in en kijken hoe deze zich openen en hoe de lichtinval is. We willen immers niet dat u na aanschaf van onze raambekleding voor onaangename verrassingen komt te staan. Heeft u samen met onze adviseur een keuze gemaakt? Dan gaan wij aan de slag om de door u gekozen verduisterende raambekleding geheel op maat te maken. Vervolgens komen onze experts deze gratis bij u thuis monteren op een moment dat het u uitkomt. Kan het nog eenvoudiger?

Een afspraak maken

Wilt u graag perfecte, luxe op maat gemaakte verduisterende raamdecoratie waar u jarenlang plezier van heeft? Vul dan ons online formulier in en een adviseur van Solombra zal contact met u opnemen om een afspraak te maken voor vrijblijvend, eerlijk advies aan huis en onze gratis inmeetservice. 

Contact

Heeft u vragen over onze verduisterende gordijnen, onze diensten of wilt u graag telefonisch een afspraak maken met één van onze adviseurs? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken op 0348 – 741 776